BBQ WORKSHOPS

Zin om samen heerlijke BBQ-gerechten te maken? In onze BBQ workshops leer je tips & technieken voor verschillende toestellen.

BBQ workshops

Workshops op maat voor beginners of gevorderden. Leer barbecueën en werken met toestellen zoals een Big Green Egg, Weber kettle of een gasbarbecue. Samen bereiden we (h)eerlijke BBQ-gerechten. Ontdek nieuwe smaken, technieken en bereidingen. Maar bovenal, amuseer je!

Een BBQWARE workshop is geen kookdemo; we barbecueën samen en genieten nadien van het resultaat. Gezellig natafelen hoort immers bij een geslaagde barbecue. Je kan individueel of met je vrienden een workshop volgen. Ook groepen zijn mogelijk maar om kwaliteit te garanderen is het aantal beperkt tot 10 personen.

Overzicht workshops

Voel jij het ook al kriebelen? De lente komt eraan dus ideaal om je BBQ klaar te zetten! Nog snel een barbecue workshop volgen en je bent klaar voor de zomer! We bereiden samen een hedendaags barbecue menu. Leer nieuwe technieken en maak kennis met unieke smaken die verschillende barbecue-methodes opleveren.Organiseer zelf een workshop

Vanaf 10 personen is het mogelijk om bij ons een privé workshop te volgen op een datum die we samen afspreken. Prijs: vanaf 75 € per persoon voor een workshop van 3 à 4 uur.

Klaar voor een barbecue workshop met vrienden of een BBQ-teambuilding met collega's?
Boek nu een workshop