MEAT BBQWARE

BBQWARE is ontstaan vanuit mijn passie voor vuur, gezellig samen zijn en lekker eten. Ik ben Sibran, man van Sofie, en papa van Malin, Camille & Floore.

U leest het goed, drie dochters ☺

Er is voor mij niets aangenamer dan met vrienden aan een warm kampvuur zitten en verhalen vertellen. De geur, het knisperende geluid en blijven stoken maar. Hoe warmer hoe beter, ik zie graag hoe mensen hun stoel een meter achteruit zetten omdat het té warm wordt.

Laat me daarnaast een (h)eerlijke maaltijd bereiden voor mijn vrouw, dochters, familie en vrienden. ‘s Morgens beginnen aan de voorbereiding om 's avonds aan tafel te genieten van het (h)eerlijke eten en drinken.

Dus waarom de passie voor lekker eten en gezellig samenzijn aan het vuur niet combineren? Bij BBQWARE breng ik recepten, tips & tricks, reviews, accessoires en workshops samen over barbecueën, grillen en roken op de traditionele houtskoolbarbecue of gasbarbecue.

Blijf op de hoogte

Facebook Facebook

Instagram Instagram

Ken je een leuk recept of heb je een suggestie voor onze website? Neem dan zeker contact op met ons of post een bericht op onze Facebook-pagina.

BBQ's

Weber One-Touch Gold (2x)

Dit is dé BBQ waarmee alles begonnen is. Ik kocht dit veelzijdige toestel in 2009. Je kan er bijna alles mee bereiden: grillen, indirect barbecueën & roken. Met dit toestel kan je de ene dag eenvoudig witte pensen grillen en de dag erna 10 uur lang pulled pork roken op 110 à 120°C.

Big Green Egg large

Behalve een prachtig product is dit toestel de meest veelzijdige barbecue: barbecueën, grillen, roken, langzaam garen, ... het kan allemaal. Big Green Egg is gebaseerd op de ruim 3000 jaar oude Aziatische kleioven, Kamado. Door de unieke samenstelling van keramiek is dit een zeer duurzaam kookstoestel met een lange levensduur.

Ugly Drum Smoker (UDS)

Deze ton is de meest eenvoudige roker, je kan hem zelf maken. Met behulp van de juiste houtskool, een kleine ventilator die de omgevingstemperatuur meet en wat geduld kan je met deze roker tot 16uur lang op stabiele temperatuur roken. Ideaal om varkensschouder, spiering of zalm op 100 à 110°C te roken.

Weber Genesis E-330

Ik barbecue het liefst op kolen, maar met jonge kinderen in de buurt of omwille van tijdsgebrek is een gasbarbecue soms de snelle oplossing. Het is een ideaal toestel om je gerechten warm te houden. De gasbrander aan de zijkant kan je gebruiken op je houtskoolstarter aan te steken.

Professionele partners

Verse producten van topkwaliteit en goed materiaal staan centraal bij succesvol barbecueën en in onze workshop.
Mede dankzij deze professionele partners kan BBQWARE op de allerbeste producten rekenen.